In de breedste zin zijn alle werkzaamheden waar water in zit een mogelijkheid voor ons om u te ontlasten. Of het nu het verzorgen van watergiften in de eerste jaren na planten van bomen is of het realiseren en beheren van wadi’s voor opvang van hemelwater.

Cortenstalen watergeefringen

Om een nieuw geplante of verplante boom of solitaire heester gedurende de eerste jaren na aanplant van water te kunnen voorzien zijn er diverse producten op de markt. Wij hebben in het voorjaar van 2018 een fraaie, duurzame en ecologisch verantwoorde oplossing voor het watergeven ontwikkeld. 

Voor een demonstratie of meer informatie klik hier.

50a58bd8-0ead-416d-8fa9-7c5d414514db 2

Bijen/bloemenmengsel 

De watergeefring is een aangename verschijning in het straatbeeld of plantsoen. Wij kunnen u optioneel een compleet bijen/bloemenmengsel leveren. Hierdoor krijgt de watergeefring een extra dimensie. Naast dat het een fleurige aanblik geeft is het goed voor het insectenleven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Cortenstalen segmentenring

Cortenstalen segmentenring met een diameter van 6 meter. Inzetbaar om uw monumentale boom extra te beschermen of uit te lichten. Ruime mogelijkheden om lasergesneden teksten aan te brengen. In meerdere diameters leverbaar.  

 Voor meer informatie klik hier.

Watergeven

Wij verzorgen het bewateren van plantsoenen en nieuw aangeplante bomen in regie of middels een afgesproken prijs per m2 of per boom.